Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland skärvorna

Bland skärvorna av vad som förut varit något vackert
Bland skärvorna av vad som förut varit mitt liv
Ligger jag ensam och skriker ut min smärta
Över att du krossade mig som glas




Fri vers av The one winged angel
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel