Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... Till min underbara vän som är ihop med mitt ex


Lögn

Han kommer inte att sluta att ljuga.

Han är en skitstövel.

Jag hoppas du inser det.

Jag finns här den dagen du behöver det.

Han sårar dig gång på gång.

Jag vet för jag har varit där jag med.

Kram på dig vännen min.




Övriga genrer av Jea
Läst 628 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-23 21:39



Bookmark and Share


  aol
blev så berörd
2008-01-05

    snöö
Så svårt att veta och ändå inte kunna göra något. Din vän måste själv inse och det är då får du trösta.
2007-11-30

    JJ VIP
Hårda ord till den som är nyförälskad, men också trygga i och med vetskapen att du finns där... Ta hand om din vän! Mvh. JJ.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Jea