Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Poet lämnar allt ikväll


Jag ser jordens regn i världens alla hörn.
Jag sitter här ensam och försöker be en bön.
Men det är inte så lätt när man aldrig haft en tro.
Och ikväll så gråter svart poet tårar av blod

Och ikväll har jag slagit upp ett hål av minnen mån tro.
Jag eldar alla foton så att minnen blir till guld.
Jag låter allt försvinna, kommer inte känna skuld.

Svart poet lämnar allt ikväll.
Svart poet ska försöka hitta hem.
I toner från ett skrik dyker allting upp.
Svart poets kamp är över, nu brinner han upp.

Vakna lilla själen, vi försvinner du och jag.
Vi lämnar det fysiska och flyger till det psykiska.
Jag lämnar ingenting åt slumpen, jag lämnar allt till mig.
Gårdagen var bättre än dagen som är bättre än morgondagen.

Mina ögonlock är tunga och vill stängas nu.
Du tror att det är ett skämt men jag är inte som du.
Mina känslor förvandlas och jag blir till sten.
Försök inte göra nånting, allting är försent.

Svart poet lämnar allt ikväll.
Svart poet ska försöka hitta hem.
I toner från ett skrik dyker allting upp.
Svart poets kamp är över, nu brinner han upp.




Fri vers av Emil Idre
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-11-24 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre