Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken härlig dag jag ska ha


Idag har jag bestämt mig
för att bara vara glad

Inga dystra tankar
ska få förstöra min dag

Ska le mot solen
njuta av den klarblå himlen
Glädjas åt mina vänner
Skratta åt livet

och bara ha en underbar dag




Övriga genrer av Helena
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-24 10:24



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Ett manta fler borde få ta del av. Fint!
2008-01-05

  prinscess VIP
det låter härligt
2007-11-24

  FredrikH
Det där låter som en härlig inställning!!..:-)
2007-11-24

  W.Riter
Njuuuut Helena!:-)
Jag ska också försöka få till en bra dag.:-)
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena