Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nätt

jag trivdes när du sa jag var nätt
jag låtsades vilja byta ämne
dock skönk jag skönt




Fri vers av karko
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karko
karko