Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trivas

jag vill leva i rosenrött skimmer
trivas i en besk grapefrukt god utan socker
ta någon fult och göra det gigantiskt vackert
sluta säga rätt saker till fel person
slippa be dig ställa frågor
slutligen säger jag allt ändå
men det blir så konstigt






Fri vers av karko
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-11-26 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karko
karko