Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ro

får jag låna lite ro och aldrig lämna tillbaka den
får jag bli din syster så som hon skall vara
får jag bli färdig med allt som står bakom

ja jag tror jag står i vägen

jag tycks inte vilja förtjäna

ja dom säger istiden är på väg

äsch

men jag har rynkor av salt




Fri vers av karko
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-12-11 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karko
karko