Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetag

först var det svårt att minnas din röst
sen var det skrämmande lätt att glömma din doft
men jag kommer alltid känna igen den
din doft
dock svälja hårt
och ta med den
och annat av dig
och hålla andan
tills du blir ett andetag jag hoppat över




Fri vers av karko
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-12-14 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karko
karko