Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänka tanken fanken

jo en gång va det så här att dom ju då träffades och sen gick allt så fort
men ack så fint
ja det var jag
ja och en annan gång trivdes hon då du sa hon var nätt
jag låtsades vilja byta ämne
dock skönk hon skönt
ja en annan dag natt morgon jag minns en väldigt regnig sådan
det hände så mycket märkligt och nä det blev inte så bra
hon regnade hela vägen hem
och i dagar därpå
sen
kryptiska mystiska obegripliga ord framotillbaka
hundratusen frågetecken blandat med fantastisk musik
är lika med
överväldigande jag vet inte vad
ja sen var det väl inte så mycket mer
jo musiken
och tänka tanken fanken
tills det small igen
och blev tyst igen
hoppas man får göra så här
jag gör det ändå
för det kanske inte blir så mycket mer och det måste ju sluta fint tycker hon jag
bättre fint slut än oavslut
sen vet man ju aldrig nåt om nåt
mer än hur d var




Fri vers av karko
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-10-22 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karko
karko