Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns det att finna.

jag söker och söker men finner inte, ingen stans finner jag.
och ibland blir allt hopplöst och oförståligt och det jag söker känns så fruktansvär långt borta.
precis så långt borta att det känns hopplöst.
och så slutar jag leta utan vetskapen om att det jag söker finns att finna där jag precis skulle leta innan jag gav upp.





Fri vers av mollimo
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-12-08 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo