Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden innan

Din varma hud gör mina ägg meningsfulla
du rusar in med tungspetsen
men den vill bara ha en mjuk springa
att få plats i 
komma in i
omslutas i

Mina blygdläppar är tillräckligt skarpa
du känner vägen
borrar dig in 
ögonen kisar
det osar bränt
stunden innan eggen skär




Fri vers av Connie
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-25 02:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
åh dessa kyssar som en saknar mest av alla, de som går på djupet i en människas inre, även själen får sig en serie elektriska kyssar när blixten är framme rasande i sin eldiga framfart
2008-08-15

  Bjarne Nordbö
Phuuu, det hettar på mina kinder. Skööönt.
2007-12-07

  Eline.P
Fylld av lust och åtrå! Hela dikten är skön men jag älskar speciellt den \"äggande\"inledningsraden
2007-11-27

  aftermath
ångande av lust
snyggt
2007-11-25

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
de va något ägg:stra :)
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie