Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gitarrspelet



Solen står högt runt ekvatorns ring
och när du sjunger till din gitarr,
hettar det till i hjärtat mitt.


Tårar strilar och jag vänder mig bort.
Du blir glad, över min respons.
Kärleken speglar sig i ögonen.


Som klister dras vi till varandra
och fingrarna talar på strängarna.
Hjärtat bultar och höjer pulsen.


Gitarrens språk är lättare än ord.
Att lyssna, höra och förnimma.
Musiken förutan, hur pratar man då?


När gitarren slutat sitt musicerande
är orden onödiga liksom musiken.
I tystnaden hörs det inre spelet.



Britt Gustavsson






Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-11-25 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP