Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är tiden här



Snart är tiden här
när jag släpper taget
om dej, min kära kära dotter
Jag vill inte
för jag älskar dig

Mindre än ett år är kvar
och min ångest
ger detta till svar ;
En pulserande varböld
som aldrig vill mogna

Och jag ber pojkarna ;
Lek inte med mitt barns hjärta
för jag som mamma
kan ej hjälpa henne,
inte trösta i kärlekssorg


©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt