Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska du nånsin kunna förstå?

Nu har du kommit
du som mår bra
i dig ser jag hoppet
om att en dag få vara glad

Men nu vågar jag inget säga
för jag är rädd för att förstöra
det är hemska och konstiga saker
som du kommer att få höra

Om återkommande depressioner
under nästan nio år
om självdestruktiva tankar
om fysiska och psykiska sår

Om en känsla av kronisk tomhet
om ensamhet bland vänner
att ingen står mig riktigt nära
och vet precis hur jag känner

Om försök efter försök
att ta bort mig härifrån
med piller, snara och knivar
hur ska du nånsin kunna förstå?




Fri vers av karmen
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-11-26 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karmen