Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att du orkar...


Din stamning

 

Stämmer mig
i ett kaos
av ord och manöver
kramp och kommunikation
ljudvågor i staccato

hela havet stormar

inför dig bugar jag




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-26 15:48



Bookmark and Share


  Eline.P
Medmänsklighet, djup förståelse och kärlek. Allt finns här!
2007-11-27

  -Ulla Tilemo- VIP
Vilken text! Du knockade mig helt med denna! Här har du verkligen stora empatigrytan kokande. Vackert. Medmänskligt.
2007-11-26

    RebeccaW
Oj, den var ju jättebra!!:) Du skriver ju verkligen jättesuperbra!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth