Bildspråk eller historia. Det är symboliken i budskapet som har betydelse. Inte vem som gjorde vad, eller inte." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Förlåt dem, ty de vet icke vad de gör...\" Bildspråk eller historia. Det är symboliken i budskapet som har betydelse. Inte vem som gjorde vad, eller inte.


Därom tvista de lärde


En man hänger uppspikad i en
träklyka på ett berg

blodet rinner ymnigt ur ett sår


Han tittar ner från sin plats
med förlåtelse i blick
mot de som inte förstår
vad de gjort





Fri vers av Gawain VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 18:24



Bookmark and Share


    Nattviol
stark bild

en bild (som vi lärt oss?)
ska tolkas som att enbart
guden kan förlåta...
att vi jordiska är för små
och pytte för att vara
kapabla till det
fast grundtanken
var den motsatta....

tycker mycket om när du
´spikar upp´ dina ord
till allmän beskådan!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP