Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över ytan



Lyssna till ditt hjärta
till allvarsamma ord

Förhoppningar , ej smärta
hopp och tro för vår jord

Att din nästa kunna hjälpa
ge mat och värme inför natten

Förhindra världen att stjälpa
högt över ytan av vatten

Så lyssna till ditt hjärta
krama om lite grann

Sätt färg på världens smärta
färga som bara du kan


©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 19:17



Bookmark and Share


  Yvonne
Ljuvliga rader att läsa. Applåd!
2007-11-27

  Ronny Berk
som att krama och att lyssna... så meningsfullt värdefull är din poesi...ja...
2007-11-26

  Betlehemsstjärnan VIP
fantastiska ord som vi ska ta åt oss/B
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt