Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alltför Snäva Cirklar

 

 

vandrar du kurar evig skymning 

fingrar på solkig snuttefilt

motar din fasa för livet

din avsky för enkla sanningar

du hatar de som vågar

föraktar de som speglar

dig själv 

och dina patetiska tillkortakommanden

 

du traskar åt samma håll

i snävare cirklar för varje dag

tills du blir stående på en och samma plats

dina ben trampar som förtvinade trumpinnar

hela din kropp skakar i spastiska konvulsioner

 

när du slutligen stannar till så är du död

och jag har misslyckats med att rädda dig

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-01 17:09



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
De fins överallt

och får man höra en lögn tillräckligt många gånger
så blir den lätt en sanning

bra skrivet
2007-12-01

    ej medlem längre
En mycket allvarsam text. Man får en känsla av att det kan handla om en själv eller någon nära och kära...
Ja, som blinda hönor går vi i livet tills....
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol