Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig kärlek

Olycklig kärlek är
ändock kärlek men
o så lycklig man
önskar att den
månde bliva. 

 Så ont det kan
göra med all
denna smärta.

Tack hjärtat mitt,
för att du väckte mig
och att jag kan känna
vad jag aldrig känt förut.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 694 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2007-11-26 22:37



Bookmark and Share


  aol
din fina poesi gick rakt till hjärtat
2007-12-21

    Nattviol
det är när det gör
ont som man vet
att man lever...
*ler*
hellre ha älskat
än förtvinat utan
att ha vågat...

eller hur!
; ))
2007-12-11

  hero40
Väldigt stark och fin dikt
om den olyckliga kärleken.
Jag gillar särskilt
första strofen:\"Olycklig kärlek är
ändock alltid kärlek men o så lycklig
man önskar att den månde bliva\"
Man kan identifiera sig med dessa
rader och plocka fram saker ur
livets bagage och tänka: Ja precis
så är ju känslan! Väl förmedlat!
Applåd!
2007-12-03

    smurfelinan
fick känslan av sorg men även välmående när jag läste den..
himla vackert...

p.s. tack för applåder..
2007-12-02

    snöö
Smärtsamma ord, med mycket sanning i. Fint diktat.
2007-11-28

  Maria Zena Viklund
vackert hopp!
2007-11-28

  © anakreon VIP
Gott förlopp
som inger hopp!
2007-11-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Vad fint du har skrivit här..lite hoppfullhet i den olyckliga kärleken/B
2007-11-28

  Lyckohäxan Enediel
Ja den kärleken...lika ljuvlig som den kan vara lika ont kan man få...
2007-11-28

    *Zenobia*
ömt o vackert om kärlek som gör ont...

tack o lov dör man inte av den...även om det smärtar...
2007-11-28

  Just Emotions
denna känns.. stora applåder* du förmedlar perfekt..
2007-11-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Meningen med livet är kärlek, och det förmedlar du verkligen här.
Även olycklig kärlek handlar om kärlek. Ja även den som är död är älskad - i alla fall den tid jag har kvar att leva! Genom dina ord minns jag precis hur det kändes när vi levde tillsammans! Tack....
2007-11-27

  Daniela Linder
supergulligt! man ska vara tacksam för att man ändå känner och kan älska.
2007-11-27

    theredroses
vackra ord. ja, så ont det kan göra med kärlek. men det kan vara underbart att vara kär med. :)
2007-11-27

  nettizen
Ja, det kan nog aldrig springa starkare känslor än ur just kärleken....
2007-11-27

  charlotte hedendahl
Strålande vackert, hoppfullt och tacksamt!
2007-11-26

  ia VIP
låter fullkomligt underbart!
lyckan strålar genom dina ord
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi