Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

den dagen jag får barn

Hur?

ska jag kunna ge något som jag inte fått själv

Kärlek till mitt eget barn

Livrädd!

Tankar!




Övriga genrer av -=em=-
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-27 02:27



Bookmark and Share


  Just Emotions
man kan alltid ge något man sj inte fått.. för det du vet att du inte fått.. ge det till dina barn..
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-