Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Straffad..

När jag frågade dej om vi skulle ses

så fick jag ett nej

När jag frågade dej om jag fick ringa dej

så fick jag ett nej

När jag frågar dej om jag kan messa dej

så fick jag ett nej

När jag frågade om jag kunna få en kram

så fick jag ett nej



Innerst inne visste jag att de inte va de svaret du ville ge mej..


Du ville ses
Du ville att jag skulle ringa
Du ville att jag skulle messa dej
Du ville ge mej en kram


Varför bli straffad för den kärlek som finns??









Fri vers av -=em=-
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-12 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-