Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kärleksbarn

att aldrig fått höra, jag älskar dej
att aldrig bara endå fått en kram eller en puss på kinden
att få känna din stora och bestanta hand kring min arm

Vårat kärleksbarn ska nu bli till
och det jag ska göra är..

Att säga att jag älskar dej
att ge dej, mitt kärleksbarn, kramar och pussar

Jag ska ge dej det inte jag fick!




Fri vers av -=em=-
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 12:16



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det låter som ett lyckligt barn kommer at födas. Är säker på att du blir bästa mamman.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-