Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner...

..hur det växer inom mej

hur min trötthet ändå kan få mej så lycklig..

du, mitt lilla barn som växer inom mej


dej...

ska jag älska




Fri vers av -=em=-
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-15 22:17



Bookmark and Share


  aol
blev så rörd
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-