Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfallet, mellan jul och nyår.

Kommer ihåg att jag stod inne på toaletten och knäppte kort med mobilen hemma hos min syster på jul aftonen.
Redan där såg jag påtänd ut, trots att jag inte hade något i kroppen.

Jag fick julklappar, men inget dög, det va någonting som fattades, min systerdotter fick allt uppmärksamhet, mest julklappar och mest med kramar.
Förstå, avis på en 2 åring!

Jag sov hos mamma o pappa den natten.
Var vaken hela natten, gick mellan tv:n och datorn.

Jag och min bästa vännina skulle gå på ett AA möte, onsdagen efter julafton kommer ja ihåg.
Satt på mötet, kommer inte ihåg ett skit av detta möte, ringde min bästa vänninas pojkvän.
Hade inga starka bevis på att han hade klivit på igen men jag brydde mej inte så mycke om det.

Nu i efterhand så såg jag det som en trygghet att jag hade chacket så pass nära.

Tillslut pallade jag inte med \"diffes posetiva\" snack om droger.
Jag stack från ett AA möte för att vidare hem till min bästa vänninas pojkvän för att slänga upp dörren och skrika:
VART HAR DU CHACKET?

Och killen säger:
Åh, fan vad shysst, nu slipper jag dölja att jag har klivit på igen.
Jag ska se till att du får det bästa återfallet någonsin!

Efter 10 minuter satt jag där med...
ångesten
skulden
skamen

och bättre än så blev det inte heller!




Fri vers av -=em=-
Läst 484 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-06 12:46



Bookmark and Share


  aol
det är inte återfall det är någoting man tar sig
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-