Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara tankar och ord

Det turbulenta liv man har lev har verkligen satt sina spår.

Att ha ett lungt och harmoniskt liv idag ser till att min panik kommer.
Ska det vara så?

Bilen ska säljas, köpa en ny bil, sälja mina möbler, köpa nya, rusta lähenheten, en till hund, kollat på hus, sålt min mobil, den nya mobilen kommer imon.

Mins 5 bollar i luften, det gör mej tokig.

Är det så här det är att vara en beroende i tillfrisknande?

PANIK, vill att det ska hänta något!




Övriga genrer av -=em=-
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-29 16:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Hihi, känner igen, ska det vara så här kan jag lika gärna tända på...Men det blir bättre tänk på det. En dag i taget,det viktigaste först o.s.v.
Att vara en beroende kan bli till en välsignelse, tro mej. Men känner väl igen mej i dina ord. Hoppas det går bra. Kram.
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-