Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dej

Ligger bredvid dej i sängen och bara tittar

Beundrar hur vacker och fin du är

Jag ser rakt in i dina ögon, trots att du blundar

underbart


Tänk, jag älskar dej så, trots den illa luktande snusen du har
under din läpp...




Fri vers av -=em=-
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-07 10:29



Bookmark and Share


  aol
så fin är din kärlek
läs min dikt kär den önskar jag dej
2008-05-07

  friheten
Så är det med kärlek
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-