Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns


Det fanns inte tid, det fanns bara inte.

Men rum med vyer och landskap
med stjärnsång och månsken
med bus, lek och stillsamhet

med morgonrodnad och solsken
med virvlande löv och vågskvalp
med händer, kinder och beröring.

Det fanns det, det bara fanns det.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-27 12:33



Bookmark and Share


  livsdans
Härlig dikt i all sin komplexitet och enkelhet ihop med den förra!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP