kunde inte låta bli
jag älskar Nakna Pistolen!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kunde inte låta bli
jag älskar Nakna Pistolen!



Nice Beaver! Thank´s!

 

 

Bättre smeka den Bäver

som längtar stock -

än att somna framför ett naturprogram




Övriga genrer av Nattviol
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-28 23:05



Bookmark and Share


    *Zenobia*
låter som en känga till alla \"soffpotatisar\".. :)
2007-11-29

  AllNamesRTaken
Haha.. så sant.. och har man trevligt sällskap kanske de kan få gosa med den de med ;)

hahaha
kram
2007-11-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag klämmer i med ett AMEN!!
Ja, vad kan naturprogram
erbjuda, inget annat än sömnmedel då.
Klös på!!/B
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol