Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynk

kan inte hända
kan inte se
dig lyfta
landa

ej under mossa
bro till längtan
bara brus

inga rop
inga ekon
bara ord
som lock
över tanken
ett plåster
på grovvuxna bens
skrubbade knän
som olja
över våg

glider av
får inte tag
ederna
mest ett gurglande
i frånvarons bakvatten

det bär inte
det leder inte
inte vidare
inte tillbaks

fri
med livet
som en boja
runt foten
i landet
av inga drömmar




Fri vers av Maud Li
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-28 16:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
För mig känns den här dikten som tankar mitt i LIVET... när man står där och inte vet om man orkar fortsätta...man känner och vet möjligheterna men ...finns det krafter kvar...SNYGGT!!!!
2007-12-11

    BetweenTheLines
En mossig någon i vacumlandets tanklock,läser jag i en snyggt avägd och skriven text.fina passager här,som

\"ederna
mest ett gurglande
i frånvarons barkvatten\"

Bra skrivet,bra beskrivet.
2007-11-29

    *Zenobia*
får en känsla av avsked till det gamla och osäker färd till ett nytt liv...

en flertolkningsbar dikt emellertid...
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li