Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det nya nu(eller din otacksamma jävel!)


plötsligt står allt helt stilla
att jag inte märkt det förr
som att komma in i ett nytt rum
Hur kunde detta hända
var har jag varit
har jag blundat

I dett ångestfyllda rum
kan jag inte vistas
en enda sekund till
och jag går sönder

Vad har jag gjort
Var har jag varit
Hur kunde allt bli
så tyst så tomt
så ensamt
så meningslöst
Allt står bara still
Inte skymten av hopp
eller liv
eller kraft
eller hälsa
Trots att jag kan
stå upp för egen maskin

Bryt
Jag säger BRYT
Ta in en ny scen
Ha förbarmande
Det här går inte
Kan inte röra mig
framåt
neråt
bakåt är för sent




Fri vers av Kim VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 19:19



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl beskrivet om tomhetens ekande tystnader...frågan om rörelsens bakåtskridande väl tecknat...ja...
2007-11-30

  Just Emotions
jättebra skrivet!!!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP