Ensam " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam


Gud du får inte glömma mig

Tänker

har du glömt mig

varför vill du inte

tala med mig

i kväll sökte jag dig

ville du skulle ge mig

ett litet tecken

det kändes ensamt

jag längtar hem

Tänker

Gud du får inte glömma mig.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 19:45



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
\"Saliga är de som är fattiga i anden,
Dem tillhör himmelriket.\"

bra dikt. du är inte bortglömd.
Israel vandrade i öknen i 40 år
innan de fick gå in i Kaanans land.

Ha en bra dag. :)
2008-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Saliga är de som inte ser, men ändå tror.
2007-12-03

  Annmargreta
Kära Gunilla!
Jag fick ditt telefonnummer och det ligger här bredvid min dator och bara väntar på att jag ska använda det.
Kram och ha det bra.
2007-11-29

  Fredrik P. VIP
Hm...ofta är det
tvärtom, att vi
glömmer bort den
andliga kraften
som finns hela tiden
om vi bryr oss om den.
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström