Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är som en typ uppföljare till: Låt mig sova. Den här skildrar lite mera vad som händer under tiden.


Se mig sova

Snälla kryp ner brevid mig
Se på mitt sovande ansikte
Följ konturen av min mun med din hand
Se min tunna knapt märkbara andning
Låt dinha tårar falla ner och träffa min kind

Du gjorde mig så här
Du drog mig ner i mitt fall
Jag somnade och glömde dig
Du kom tillbaka och ångra dig

Men sovande som jag är kan jag inte höra dig
Inte se dig
Inte känna din smekning mot min kind
Inte dina tårar som väller ner i mitt ansikte

Du kan få lägga dig brevid mig somna du med
Och glömma allt som hänt
Du kan gå och lämna mig igen
Jag kan drömma om att du stannar och tar hand om mig

I din famn kan jag fortsätta mitt sovande
I dina armar kan jag vaggas till ro
Bland dina tårar kan jag känna mig omtyckt
I din ånger kan jag känna mig behövd

Men jag sover och glömemr allt
Men du kan få väcka mig
På min döds dag
Då jag ändå kommer att glömma och glömmas




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 22:15



Bookmark and Share


    Nightrain
jättebra :D finns inget mer att säga
2007-11-29

  equilibrium_
klart din bästa hittils
bra flöde och väl genomtänkt^^ i like
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel