Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en ängel utan vingar

Ge mig en ängel utan vingar

Ge mig,

ge mig sommaren som aldrig tog slut

innan vitt blev rött blev svart blev

Ge mig en ängel utan vingar,

så inte även den flyger iväg från mig.

Precis som allt annat,

som flyger lämnar kvar, jag vill inte lämnas kvar,

men allt har vingar och rinner som sand i en öppen hand

driver vind för våg

vatten luft

vi dör vi lever behöver dricker andas behövs lever dör.

Så ge mig en ängel utan vingar

sommaren som aldrig tog slut

 och fötterna som aldrig går.




Fri vers av sodavatten
Läst 691 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 23:17



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
ord med en känsla av oerhörd längtan
vackert/B
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

sodavatten
sodavatten