Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljug för mig älskling

lova att du inte går än
lova allt som man inte kan lova
bara för att jag ska låtsas tro dig

säg allt det där jag vill höra
för att du vill låtsas att jag tror på det
att jag tror på dig

plocka upp mina spillror
och lägg mitt pussel med mig
så jag kan passa in dina bitar också

lova mig att idag är för alltid
lova mig alla lögner
så jag kan låtsas tro att du är speciell




Fri vers av sodavatten
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 18:25



Bookmark and Share


    söötsnö
många gånger har jag tänkt sådär,
det hjälper inte.. faktiskt
lögner hjälper ingen
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

sodavatten
sodavatten