Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam sambo. Inget kul alls att ha en sambo som är borta hela veckorna.


Jag borde skaffa en älskare

Kommer hem och sängen är precis lika obäddad som imorse
disken (för en) lika odiskad
dammråttorna lika inträngda i hörnen
och smutstvätten fortfarande trött liggande på golvet.

Jag borde skaffa mig en älskare bara för att ha någon som värmer sängen.
Jag borde skaffa mig en älskare bara för att ha någon annans lukt i lakanen.
Jag borde skaffa mig en älskare bara för att ha någon mer som tillverkar disk.
Jag borde skaffa mig en älskare bara för att ha någon annan som stökar ner.

Problemet är bara att det är så stökigt just nu.
Problemet är att jag inte tvättat håret idag (och inte rakat benen alls).
Problemet är bara att det inte får plats fler skor i skostället.
Problemet är att jag är så kär i han som har kläderna i garderoben i sovrummet.




Fri vers av sodavatten
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-13 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sodavatten
sodavatten