Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var lite tvungen för det rasade plötsligt över mig. Så går det kanske när man är 19år och kär.


En kärleksdikt

Min kudde
luktar som du
ibland

och
jag undrar om inte jag
ska komma förbi luckan
och fylla din filt
med min doft.




Fri vers av sodavatten
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 23:31



Bookmark and Share


  Linus Nilsson
Fint! Stor poesi i liten form.

Enkelt och levande.
2008-02-27

  Lars Granlöf
Är jag knäpp som tänker på mamma
då jag läser detta.

Men grymt vackert romatiskt
din meningen med detta är
om jag analyserat rätt
annars får man väl slå upp
någoting av Boudelair
så jag mig lär.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

sodavatten
sodavatten