Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller vad är det dom säger...


Tiden läker alla sår...

 

När sommarnatten har lagt sig
och stjärnorna tagit sin plats
Jag blickar ut över nejden
och skuggornas alla palats

Tiden läker alla sår
men ärren dom finns kvar
Saknaden av dig är allt jag har

I vintergatans små gränder
brinner ett ensamt ljus
Vars låga fladdrar i vinden
nära att brinna ut

Tiden läker alla sår
men ärren dom finns kvar
Saknaden av dig är allt jag har

Men stjärnan som faller
från himlens svarta valv
Som färdats många tusen mil
har äntligen nått fram

Det ger mig hopp och styrka
kan nå mitt mål till slut
Till dess vi möts
jag saknar dig

min vän...




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 834 gånger
Publicerad 2005-05-11 15:18



Bookmark and Share


  Poison Ivy
känns som sommar, om du spelar gitarr borde du vara festens eviga mittpunkt. jättefint
2007-04-11

  Elin S
Ja, den är fin den här. Du är duktig på rytmer och har bra flow i texterna. Det gillar jag. Saknaden ja, saknaden... evig källa till inspiration.
2005-10-10

    Saralisa
Tårar i mitt hjärta...så vackert du skriver
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP