Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ta dig...

Tanken svider
fräter som syra
ut genom pannan

Biter sig fast
slingrar sig runt
kväver som en pyton

Andning
Rivsår
Skrik
Kalla nätter
Fan ta dig...




Fri vers av Nephlinea
Läst 539 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-29 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea