Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä, jag visar mig inte på stan i den här frisyren!!

 

frustration.
inklämd mellan lustens lår.
protein som
fastnat i mitt hår.
exceptionell i all ära.
vadå. det är ju bara en karl.
en stor jävla stock.
bäverstock.
sovaisoffanstockstubbegubbe.
ambivalens.
fasthållen av åtråns tummar.
mjölbaggar runt munnen.
kanske ska ragga tjejer.
istället.

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-01 20:33



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Ha ha, men hur blir det då??
det blir nog att gå ut på stan och ragga på andra bävrar.
Mister du en står det många andra och lurar bakom trädens kronor *L*/B
2007-12-01

  Ulf Lagerholm
en snygg å rolig text som
kullminerar med \"mjölbaggar
runt munnen\" -

tack för
2007-12-01

    ej medlem längre
Ragga tjejer med proteiner i håret? *asg*
Mjölbaggar runt munnen?
Vad får du allt ifrån??? *S*
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol