Madame Dominant visar sig i sin fulländade skepnad
vart faan har hon hållit hus hela tiden?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Madame Dominant visar sig i sin fulländade skepnad
vart faan har hon hållit hus hela tiden?



Kryp inte för mig!

 

eller jo - kryp för mig!
lyssna nu jävligt noga ditt lilla     kryp
det är jag som styr skutan
jag är kapten och urmoder
och förväntar mig att bli åtlydd
det ska du ha jävligt klart för dig
om du inte har det
då kan du dra härifrån       krypande

jag kan släppa på strypkopplet lite
om                du lovar att uppföra dig!
kommer du att uppföra dig?
har du svårt att andas, vännen
ingen fara
ta bara korta små andetag, så där ja
sätt dig ner här vid mina fötter
jag säger till när jag vill
att du ska slicka mina skor

du ska sitta på knä, snälla du
varför har du så svårt att fatta
närmare, lite närmare
bra, där blir bra
du vet att jag vill att du lyder mig
eller hur
vi vet båda att du vill lyda mig
du vet
att jag blir glad och nöjd då
såja, sluta lipa nu - här, ta en kaka

jag ser att det är dags nu
seså - borsta bort kaksmulorna från munnen
och lyssna noga

nu - får du klappa min bäver

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-01 22:58



Bookmark and Share


  aftermath
*L*härlig text rakt igenom!
2007-12-18

    Martall
Madamme Dominant
en spetsig tant
som älskar att hata
sin lille fjant
2007-12-04

    *Zenobia*
hmmm....vad bjuder du då på för kakor.. ?
2007-12-02

    ej medlem längre
Det är skönt att ha makt över det som sker*L*
Skrattar ännu....
2007-12-02

  Björn Karlsson
Rolig liknelse
av självkänsla
och att öppna nya dörrar

med de egna nycklarna
2007-12-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken \"hund\" vill inte lyda dig *skrattar\"/B
2007-12-01

  Lyckohäxan Enediel
*skrattar högt*
Helt sjukt...verkligen...å sånt gillar jag!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol