(något redigerad)

lagom till första advent....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(något redigerad)

lagom till första advent....




Gudihelvete (repris)

 

när Gud
spottade Satan i ansiktet
blev han skallad av Satans stenhårda kuk

änglarna flämtade av förfäran

fast några skrattade lite rått

tills smådjävlarna slet av dem vingarna
i en kakafoni av hysteriska skratt

och grillade vingarna över öppen brasa

när Gudrun kom hem och såg oredan
tog hon den hulkande Guden i örat
och den gnyende Satan höll hon
i ett fast grepp

runt hans
piskande svans

 

hon utfärdade
enhälligt utegångsförbud för båda

ett förbud som råder än....

 

 

så - vilka tror ni tog över all jävelskap
på Jorden då det blev fritt fram?

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-02 15:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
frågan äger sitt berättigande: vem tog över då det blev fritt fram på jorden...
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol