Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Blåmärke

En liten del av livet plockas ut
styrs till rätt ställe
Ångest synlig på papper.

Även den vise har rätt att undra




Fri vers av rackarkatt
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-12-02 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rackarkatt