Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Det borde inte heta akut i Sverige
för i Sverige är inget akut
Huvudet dunkar av inbillad feber
hur är man varm?
Jag tog en omväg men blev förföljd ändå
Du kommer inte ut,
du kommer aldrig ut
Hon äger allt vi ser
Och du tog aldrig min hand
när vi sprang mot evighet
Jag tog en omväg men du gick kvar
förföljd av ingenting
min hopplösa ödesflykt mördade
mitt liv
Det var du
mitt liv
Allt var ditt
mitt liv
Var du




Fri vers av rackarkatt
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-12-02 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rackarkatt