Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Rudimentär

Det sägs inte rätt ut men jag är inte värd
att vara
Du hörde inte av dig och jag hade inget
att kräva
men vet du hur det är att vara ensam?

konstant?

ensam så du skriker ut
snälla var med mig
se mig
så ensam att alla springer
flyr




Fri vers av rackarkatt
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-12-02 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rackarkatt