Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


hörande döv

Jag önskar fortfarande
att du bara varit speciell
för mig
Eller iallafall ytlig
för alla andra
Bara jag som får se dig
utan lager
skoningslöst du




Fri vers av rackarkatt
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-12-02 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rackarkatt