Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


existens2

Snälla förstå
jag är rädd så rädd och jag
är rädd för mig själv och jag
kan aldrig hata bara mig själv.
Varför får jag litenkänsla varför
är jag en del av ett annat liv varför?
mitt liv är två och jag är två eller fler
varför älskar du en trasig?
ta ett steg ta dig in i mitt liv
jag står i din skugga fast jag
har mig själv även om jag är
i delar
Allt är gråtoner jag glider jag försvinner
Men varför tänka på det för längesedan varför tänka på det
jag vill säga
på det
jag vill få dig att förstå?




Fri vers av rackarkatt
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-12-02 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rackarkatt