Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten faller


I höstparken
singlar blad
Harmoniskt,
hjälplöst i vindens händer

Gyllenlöv svajar,
trädkronor skakar
Klagande ilningar drar i
mitt hår

I parken,
under höstskrudens fall,
dalar trädens grönska
mot den
gråbruna marken

Jag betraktar eken,
iakttar hur den darrar
av nervositet
och kvider,

Så säg mig
när träden började stressa




Fri vers av Lavendelnatt
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-05-12 14:44



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
som en person med hösten som favoritårstid så avgudar jag denna dikt för inte bara ger den en vacker beskrivning utan har även en intelligent innebörd
2005-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lavendelnatt