Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta risker.

\"Att kämpa, för att klara av att ta sig över kanten mot någonting annat. Fast att veta, att ju längre upp man kommer. Desto hårdare faller man...när man tappar taget..\"

Du kan inte bara sitta still och tro att allting blir bra. Du måste ta risker för att det ska hända något.
Visst är det lätt att hoppa om man vet att man landar mjukt, men när du väl ska klättra upp, titta aldrig ner.
Jag har tittat ner alldeles för många gånger, och varje gång har jag hamnat precis där jag fäste blicken.. - Längst ner.
Så nu sitter jag här igen, och jag vet att jag inte kan komma längre ner.
Det är riktigt svårt att börja kämpa sig framåt när man inte vet vart slutänden är.
Men nu är det dags att sikta uppåt, för jag ska fan över den förbannade kanten..




Fri vers av jaghar4kronor
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 12:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En bra text med just det trots i som behövs för att klara utmaningen. Lycka till!
2007-12-03

    ingvar VIP
En bra text, inte minst en måndagsmiddag, då orken lyser med sin frånvaro. Jag önskar Dig lycka till i \"klättringen\" och, som sagt, titta inte ner eller tillbaka.
Ha en god klättringsdag! Endast genom att ta risker kan man vinna! Allt gott.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

jaghar4kronor