Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Ingenting kan stoppa mig. -Jag ser grönt.\"


www.hitta.se

Du följer vägen, åker runt i rondellerna, stannar vid trafikljus.
Saktar in vid övergångsställen, kör om pensionärer i vita minigolfar.
Fickparkerar utanför Statoil och köper en korv med bröd/bröd med korv.
Sjunger med till Rix Fm:s - Bästa musik just nu(!) samtidigt som du trampar på gaspedalen i takt till musiken.
Fixar till frisyren i backspegeln, kastar ut det torra korvbrödet genom bilrutan medan du funderar på att ringa och klaga på Statoil´s korvförsäljning eller åtminstone få pengarna tillbaka.
Svänger vänster, svänger höger, åker rakt fram och stannar. Framme!

Man kan inte använda kartor, Gulasidorna och följa trafikregler för att hitta allt här i världen.
Ibland måste man se grönt ljus och åka - RAKT FRAM.




Fri vers av jaghar4kronor
Läst 619 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-12 17:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag såg en film om en man som gjorde det.
En fransk film.
Han tröttnade.
Så en dag, istället för att gå till jobbet, så drog han till Italien...

Detta är inget jag rekommenderar. Men jag kan förstå rollfiguren.

Lena Andersson sjöng: \"Säg, är det konstigt att man längtar bort nån gång...?\"
2007-12-19

    ej medlem längre
Go, Green, Go...
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

jaghar4kronor