Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet.

Som en sten sjunker jag till havets botten.
Krossad.

Jag kan simma, men verkar ha glömt bort hur.
Nedtryckt.

Solens strålar vilar på vattenytan, långt där ovanför.

Där jag befinner mig smakar allt salt.

Där jag befinner mig är allt mörkt.




Fri vers av Adnilos
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-05-12 23:04



Bookmark and Share


  Manal
tycker om de enkla orden. men som betyder så mkt. Vackert
2005-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos